We were approached by the  Arts University Bournemouth  to design and construct an installation to showcase graduating students work from across all BA courses.  The  Cube  was a 3 x 3m textured structure room where you enter inside to be engulfed with colour changing light and small images of work.
       
     
Cube at sunset.jpg.gallery.jpg
       
     
Cube close up.jpg.gallery.jpg
       
     
Cube to celebrate TEF result.jpg.gallery.jpg
       
     
AUB gold cube[1].jpg.gallery.jpg
       
     
       
     
       
     
 We were approached by the  Arts University Bournemouth  to design and construct an installation to showcase graduating students work from across all BA courses.  The  Cube  was a 3 x 3m textured structure room where you enter inside to be engulfed with colour changing light and small images of work.
       
     

We were approached by the Arts University Bournemouth to design and construct an installation to showcase graduating students work from across all BA courses.

The Cube was a 3 x 3m textured structure room where you enter inside to be engulfed with colour changing light and small images of work.

Cube at sunset.jpg.gallery.jpg
       
     
Cube close up.jpg.gallery.jpg
       
     
Cube to celebrate TEF result.jpg.gallery.jpg
       
     
AUB gold cube[1].jpg.gallery.jpg